LINNUNPOJAN PÄIVÄT

Linnunpojan pienessä ryhmässä puuhaillaan paljon ulkona, tutkitaan ja ihmetellään maailmaa ja köllötellään tarvittaessa. Leikki on lasten tärkein muoto kuvittaa ympärillään olevaa elämää. Kun sen toteuttamiseen annetaan mahdollisuus tapahtuu hienoja asioita. Sen avulla opitaan uutta itsestään ja muista. Lasten toiveet, vanhempien ajatukset ja iloinen kasvatuskumppanuus ovat  tärkeitä. Linnunpojan touhuissa saa kura roiskua, ääni kuulua sekä riemu näkyä ja Syli on aina lähellä kun sitä tarvitaan.

Päiväohjelmat voivat pitää sisällään leikkien lisäksi  muutakin. Joskus jumpataan ja välillä innostutaan leipomaan tai askartelemaan. Ajoittain löydämme itsemme retkeilemästä, lähipuistossa leikkimästä tai venyttelemässä hauskan eläinjoogan parissa. Kiireetöntä ja turvallista kodinomaista hoitoa, siitä koostuu Linnunpoika.

"Lasta ei kasvateta siksi, että hän olisi mahdollisimman mukava ja vaivaton meille, vaan siksi, että hän terveenä ja väkevänä voisi täyttää paikkansa ja löytää itsensä" -Maria Jotuni-

 Jokainen hoitoon tuleva lapsi saa oman kasvunkansion ja siihen kerätään lapsen tekemiä piirustuksia, värityksiä, sanontoja tai vaikka valokuvia. Joka kuukausi teen jokaisesta lapsesta myös oman Minun kuukauteni- positiivisuustalon. Tämä laitetaan myös aina kasvunkansioon.

Kasvunkansio kulkee lapsen mukana aina kun hän vaihtaa hoitopaikkaa tai siirtyy esiopetukseen.