LINNUNPOJAN PÄIVÄT

Linnunpojan pienessä ryhmässä puuhaillaan paljon ulkona, tutkitaan ja ihmetellään maailmaa ja köllötellään tarvittaessa. Leikki on lasten tärkein muoto kuvittaa ympärillään olevaa elämää. Kun sen toteuttamiseen annetaan mahdollisuus, tapahtuu hienoja asioita. Sen avulla opitaan uutta itsestään ja muista. Lasten toiveet, vanhempien ajatukset ja iloinen kasvatuskumppanuus ovat erittäin tärkeitä asioita. Linnunpojan touhuissa saa kura roiskua, ääni kuulua sekä riemu räiskyä .


Päiväohjelmat voivat pitää sisällään leikkien lisäksi paljon  muutakin. Joskus jumpataan ja välillä innostutaan leipomaan tai askartelemaan. Ajoittain löydämme itsemme retkeilemästä, lähipuistossa leikkimästä tai venyttelemässä hauskan eläinjoogan parissa. Tämän hetken kiinnostus meditatiivisiin satumatkoihin pyritään ottamaan myös viikoittain mukaan.

Kiireetöntä ja turvallista kodinomaista hoitoa, tätä kaikkea on Linnunpoika.

"Lasta ei kasvateta siksi, että hän olisi mahdollisimman mukava ja vaivaton meille, vaan siksi, että hän terveenä ja väkevänä voisi täyttää paikkansa ja löytää itsensä" -Maria Jotuni-

Syli on aina lähellä!