Kuka minä olen?Linnunpojassa häärään minä, Katja Kumpula. Olen 37 -vuotias ja perheeseemme kuuluvat tyttäret Aronia 7v ja Arelia 3v.  Mieheni ja lasteni isä Tapani touhuaa mukana aina kun omista töistään joutaa.  Tiiviisti arjessamme mukana on myös koiramme Sumu. Sumu asustelee omassa häkissään ulkona tai innoissaan nuuskuttelee takapihan metsässä. Sumu on kiltti ja rakastaa rapsutuksia, pitää lapsista ja touhusta ympärillään.

Olen työskennellyt lasten kanssa parissa paljon erilaisissa työtehtävissä useita vuosia ja lukenut varhaiskasvatusta. Aloitan pian opinnot myös perhepäivähoidon ammattitutkinnon merkeissä, jonka voin suorittaa sujuvasti työni ohelle. 

Muita ammattejani ovat kokki sekä matkaopas. Näidenkin kautta olen saanut tutustua paljon pienten ihmisten maailmaan vetämällä erilaisia lapsille ohjattuja pajoja, kerhoja ja toimintaryhmiä. Olen saanut koulutuksen myös (dieettikokkina) erityisruokavalion  valmistukseen. Minulta löytyy hygieniapassi sekä olen käynyt EA1 -koulutuksen. Pian myös siihen on tulossa päivitystä. Olen aktiivisesti mukana paikallisten MLL- yhdistysten toiminnassa ja vapaa-ajallani pyöritän kantovälineiden lainaamoa.

Hoitotätinä olen läsnä, kuuntelen lasta sekä tarvittaessa tuen kasvamista ihan tavallisessa arjessa.  Tahdon kuunnella vanhempia ja yhdessä tehdä pienen arjesta sujuvaa ja mielekästä. Pidän toiminnallisista hetkistä ja ihan peruspäivän askareista. Lapsentahtisuus sekä kiintymysvanhemmuus ovat myös tuttuja käsitteitä. Otathan tavatessa esille myös sinulle tärkeitä kasvatuksellisia asioita.

Perheessämme arvostetaan kotimaista luomuruokaa ja ekologisia ratkaisuja arjessa.  

 Vapaalla  uppoudun hyvin nopeasti käsitöiden pariin tai karkaan pitkille retkille. Rakkaus ruoanlaittoon pitää myös aistit hereillä. Linnunpojassa maistellaankin välillä myös uusia makuja maailmalta. Elokuvakerhon jäsenenä sekin maailma vie välillä mennessään.