Olen työskennellyt lasten parissa paljon erilaisissa työtehtävissä useita vuosia ja lukenut varhaiskasvatusta.

Olen perehtynyt lasten seksuaalikasvatukseen, tukiviittomiin sekä osallistunut lukuisiin muihin kursseihin sekä seminaareihin koskien varhaiskasvatusta. Tällä hetkellä opiskelen työni ohella kommunikaatio ja viittomakielen ohjaajaksi.

Teen tiivistä yhteistyötä kuntamme varhaiskasvatuspäällikön kanssa ja olen ajan hermoilla.

Linnunpojassa häärään minä, Katja Kumpula. Olen 40 -vuotias ja perheeseemme kuuluvat tyttäret Aronia 11v ja Arelia 6v. kumppanini ja lasteni isä Tapani touhuaa mukana aina kun omista töistään joutaa. Tiiviisti arjessamme mukana on myös koiramme Sumu 12v ja kissamme Usva 4kk. Sumu asustelee omassa häkissään ulkona tai innoissaan nuuskuttelee takapihan metsässä. Sumu on kiltti ja rakastaa rapsutuksia, pitää lapsista ja touhusta ympärillään. Usva on taas lapsirakas veikeä nautiskelija. Rakastaa nukkua päiväunensa pienten kainalossa tai hypätä leikkien vietäväksi.


Muita ammattejani ovat kokki sekä matkaopas. Näidenkin kautta olen saanut tutustua paljon pienten ihmisten maailmaan vetämällä erilaisia lapsille ohjattuja pajoja, kerhoja ja toimintaryhmiä.

Minulta löytyy hygieniapassi sekä olen käynyt EA1 -koulutuksen. Pian myös siihen on tulossa päivitystä. Olen ollut aktiivisesti mukana paikallisten MLL- yhdistysten toiminnassa ja vapaa-ajallani olen pyörittänyt mm. kantovälineiden lainaamoa.

Hoitajana olen läsnä, kuuntelen lasta sekä tarvittaessa tuen kasvamista meidän tavallisessa arjessa. Tahdon kuunnella vanhempia ja yhdessä tehdä pienen arjesta sujuvaa ja mielekästä. Pidän toiminnallisista hetkistä ja ihan peruspäivän askareista. Lapsentahtisuus sekä kiintymysvanhemmuus ovat myös tuttuja käsitteitä. Otathan tavatessamme esille myös sinulle tärkeitä kasvatuksellisia asioita.

Perheessämme arvostetaan kotimaista luomuruokaa ja ekologisia ratkaisuja arjessa.

Vapaalla uppoudun hyvin nopeasti käsitöiden pariin tai lähden pitkille retkille. Rakastan luontoa, meditatiivisia hetkiä ja kirjoja. Rakkaus ruoanlaittoon pitää myös aistit hereillä. Linnunpojassa maistellaankin välillä myös uusia makuja maailmalta.