Lastenhoitoa mökille, hotellille, juhliin tai kotiin.
(hinnat h/per lapsi) sisarale -30% Isommat tilaisuudet, perhetilaisuudet ym hinnat neuvoteltavissa, kysy tarjousta) Hinnat sisältävät hoitajan matkakustannukset.

Arkipäivisin klo 8-16 

25€/h

Arkipäivisin klo 16-08

26€/h

Viikonloppuisin ja pyhinä 

28€/h

Lastenhoitoa Linnunpojassa mahdollisuuksien mukaan (hinnat h/per/lapsi) sisarale -30%

Hinnat sisältävät mahdollisen lounaan (riippuen hoitoajasta) sekä välipalat.

Arkipäivisin klo 8-16

22€/h

Arkipäivisin klo 16-20

Yöhoito klo 20-08      30€/h

25€/h

Viikonloppuisin ja pyhinä

27€/h

"Katja on todella osaava ja lämmin hoitaja. Hoitosysteemi oli toimiva ja meille tosi helppo kun hän tuli vuokramökillemme eikä lasta tarvinnut kuskata mihinkään. Hän oli ensimmäinen perheen ulkopuolinen joka hoiti 1-vuotiasta tytärtämme ja kaikki ruokailuista nukutuksiin meni yli odotusten. Vuokramökillä ei ollut juurikaan leluja joten oli tosi kiva yllätys että Katjalla oli niitä mukanaan aina hoitokeikalla. Voimme ehdottomasti suositella Katjaa!"

"Linnunpojan Katja hoiti poikamme iloisesti ja reippaasti niin, että vanhemmat saivat lomalla yhden illan verran omaa aikaa. Lämmin suositus Linnunpojan hoitopalvelulle!"

"Me tykkäsimme kovasti, kommunikointi pelasi, ajat saatiin sovittua hyvin, Iisakki ensikertalaisena päivähoidossa viihtyi hyvin ja etenkin Helga kovasti puheli jälkikäteenkin hoitopaikasta! "

"Oli mukavaa, kun Katja tuli hoitamaan tytärtämme ja saimme lomailun yhteydessä viettää yhden illan kaksi mieheni syntymäpäivää juhlistaen. Asiat sujuivat todella hyvin ja pystyimme sopimaan erittäin joustavasti hoitoajankohdasta. Katja on selvästi hyvin kokenut lasten kanssa ja saikin heti yhteyden tyttäreemme, joka on yleensä melko varautunut uusia ihmisiä kohdatessaan."

Oli mahtava saada lomalla lapselle hoito illalla/yöllä, kun halusimme mennä kaksin katsomaan elokuvaa. Katja sai lapsen hyvin nukkumaan ja ilta oli lapsenkin mielestä ollut mukava. Katjalla on luontevan ja turvallisen oloinen ote lapsiin, jätimme 5-vuotiaan hoitoon hyvillä mielin.