MUUT LASTENHOITOPALVELUT  JA TAPAHTUMAT

Tilapäinen iltahoito, tilapäinen yöhoito, päiväkohtaiset hoidot, arkipyhinä tapahtuva hoito sekä muut lastenhoitopalvelut.


Linnunpojassa

Tilapäinen hoito arkisin 15€/h

Tilapäinen hoito viikonloppuisin/Pyhinä 20€/h

Tilapäinen iltahoito (sis. iltapala) klo 17 - 22 50€

-Tilapäinen yöhoito (sis. aamupala) klo 20 - 8 60€


Tulen Kotiin/hotellille/Mökille

-Tilapäinen hoito arkisin 20/h (sisaralennus -30%)

-Tilapäinen hoito viikonloppuisin/Pyhinä 25€/h


Kukkuluuruu muskari

Kukkuluuruu on iloinen, musiikkia, leikkejä ja lauluja sisältävä muskari kaikille alle 6 vuotiaille. Kukkuluuruu kestää noin tunnin verran ja se vietetään Linnunpojassa yhdessä vanhemman kanssa. Paikat täytetään siinä järjestyksessä kun ilmoittautumisia tulee. Ilmoittautuminen tapahtuu facebookiin luodun tapahtuman kautta tai sähköpostilla linnunpoika1@gmail.com ja ovat sitovia. Kukkuluuruun hinta on 2,50€ ja maksu tapahtuu paikan päällä. Kukkuluuruu järjestetään tämän kevään aikana 7x =)

Kukkuluuruun vetää Janne Kylmämaa.


PilatesYlläs ryhmätunnille menossa?

Nyt sinulla on mahdollisuus koko kevään ajan aina KESKIVIIKKOISIN  tuoda lapsi Linnunpojan toiminnalliseen hetkeen pilateksen ryhmätunnin ajaksi klo 18-19 8€/lapsi. Toiminnaliset hoitohetket tapahtuvat pääsääntöisesti aina ulkona (säävaraus) Varaukset sähköpostiin linnunpoika1@gmail.com 

Pilateksen ryhmätunnit tapahtuvat  Linnunpojasta kivenheiton päässä. Lisää itse pilatesksen ryhmätunneista ja varauksista siihen liittyen voit kurkistaa alla olevasta linkistä. 

https://bedandbreakfastyllas.fi/varaa-pilates-yllas


Lisätietoja saa soittamalla 0458766107